ОБЈЕКТ ЦРВЕНКАПА

Се викам ЦРВЕНКА-ПА, деца знаете ли дека јас сум

најмала во приказнава наша. Можеби некој ќе праша,

затоа јас ќе си кажам.. Мала сум, но кај мене секое утро

доаѓаат дечиња во голем број. Ова е мало детско катче

кое крие први детски љубови и насмевки безброј.

Дружбата и забавата се моја главна цел, затоа Ве

поканувам и вие да бидете дел.

Top