НОВОСТИ
Соопштение!

Почитувани родители!

ЈДГОА "Срничка" ве известува дека на ден 07.05.2020 год. (Вторник) градинката ќе работи со еднакво работно време и непроменет распоред на активности. Сите објекти на установата непречено ќе ја реализраат својата дејност во период од 06:00 do 18:00 часот.

Од управата 

Top