НОВОСТИ
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ?

Почитувани родители, ЈДГОА "Срничка" потврдите за престој на вашите деца ќе ги издава утре (петок)13.03.2020 г. од 10:00 - 12:00 часот во објект "Чекорче"(управа). Потврди ќе добиваат родители кои користат оправдано отсуство од работа поради мерките за заштита од COVID -19 (корона вирус) а чие дете редовно посетува градинка.

На 13.03.2020 г (петок) ќе објавиме и кои други денови ќе можат да дојдат родителите за да си подигнат потврда.Утрешниот ден нема да биде единствен ден за издавање потврди!

                                                                                                                                                                                         Со почит, ЈДГОА "Срничка"

Top