НОВОСТИ
Почитувани родители,

Ве известуваме дека потврдите за престој на Вашите деца ќе можете да ги подигнете на 16.03.2020 год.(понеделник) од 09:00 до 11:00 часот; 17.03.2020 год.(вторник) од 09:00 до 11:00 часот; 18.03.2020 год. (среда) од 09:00 до 11:00 часот.Сите кои испратиле електронскo барање за потврда нема потреба да доаѓаат лично и Ве молиме за трпение, истите ќе бидат изготвени и пратени на Вашите e-mail адреси.

                                                                                                                                                                                 Со почит, ЈДГОА "Срничка"

Top