Среќен роденден Општина Аеродром!

Денес е прекрасен ден,нашата општина слави роденден. По тој повод дечињата од градинка Срничка-објект Чекорче земаа учество во активностите за собирање пораки и желби за позелена и почиста општина, кои потоа беа предадени на градоначалникот на општината.