Предавање: Посебни Потреби И Потешкотии Во Учењето: Kако да се справиме со нив

На 27.05.2021 во 19:00 ч. ќе се одржи онлајн вебинар на тема „Посебни Потреби И Потешкотии Во Учењето: Kако да се справиме со нив“. Формуларот за пријавување може да го пополните со кликање тука, а Facebook настанот е објавен тука.

(Забелешка 28.05.2021: Вебинарот заврши, а наскоро ќе бидат објавени материјалите и учесниците ќе добијат сертификат на својата e-mail адреса)