Активности за рано учење и развој

Почитувани родители,
Ве известуваме дека од 23.3.2020 год. (понеделник) ЈДГОА “Срничка” започнува со споделување на дневни теми и активности за деца.Ќе се споделуваат едукативни содржини согласно нивната возраст.Активностите ќе бидат секојдневно подготвувани од нивните учителки се со цел да Ви помогнеме Вам и на Вашите деца дома никогаш да не ви е здодевно.Ќе можете да работите заедно со детето и да ја развивате креативноста кај нив и притоа да се забавувате.Ќе добивате информација за што е наменета активноста и како таа влијае врз детето.

Активностите секојдневно ќе ги споделуваат воспитувачите на фејсбук страната на градинката:

https://www.facebook.com/Градинка-Срничка-107519000832597/?epa=SEARCH_BOX

Со почит,
ЈДГОА “Срничка”